Ce proiect implementează Prefectura Constanța

143
Ce proiect implementează Prefectura Constanța - prefecturaconstanta6135058783713-1366027668.jpg

Articole de la același autor

Instituția Prefectului Județul Constanța implementează, în perioada octombrie 2012- octombrie 2014, proiectul "A.P.R.O.A.P.E. - Administrație Publică Responsabilă = O Administrație Publică Eficientă", cod SMIS 40119, având ca parteneri Universitatea Ovidius Constanța și Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al Județului Constanța. În cadrul proiectului, în intervalul 17-19 aprilie, se desfășoară la Predeal "Seminarul de analiză a direcțiilor de dezvoltare: situații de urgență și comunicare interinstituțională".


Grupul țintă al Seminarului este constituit din 30 de factori de decizie și execuție din 22 de primării din județul Constanța, 52 de factori de decizie și execuție din 32 de instituții membre ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, și reprezentanți ai Grupului județean de Modernizare de la nivelul Instituției Prefectului Județul Constanta și ai Rețelei Județene de Modernizatori. Cei 100 de participanți vor fi împărțiți în cinci Ateliere de Lucru, corespunzător celor cinci tipuri de risc: inundații/fenomene meteo periculoase; seisme/alunecări de teren;  accident nuclear; canicula, epidemii, contaminări; explozii mari de suprafață, accidente chimice, incendii în masă.


Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanții  Prefecturii Constanța ,informațiile obținute în cadrul Atelierelor de Lucru, vor fi transpuse în două lucrări de interes public: Ghidul de Bune Practici pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență ce este adresat specialiștilor în domeniu, și Broșura "Comportamentul în Situații de Urgență" adresat cetățenilor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Actual : Turcia pregătește un proiect de amploare
Pagina a fost generata in 1.2774 secunde