Ce program are Mihai Răzvan Ungureanu, la Constanța

104
Ce program are Mihai Răzvan Ungureanu, la Constanța - mihairazvanungureanu4-1392733494.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, candidatul FC la prezidențialele din acest an, își începe cursa spre Cotroceni de la Constanța.


Potrivit programului, în cursul zilei de mâine, între orele 16.00 - 17.00, el se va întâlni, la sediul organizației din Mangalia cu membrii și simpatizanții Forței Civice Mangalia.


În cursul zilei de joi, Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni, între orele 14.00 - 15.00 cu membrii și simpatizanții Forței Civice la Casa de Cultură Constanța. Totodată, timp de o oră, în intervalul 15.00-16.00, el va participa la o conferință de presă în sala de protocol a Casei de Cultură Constanța. La ora 17.00, Ungureanu va fi prezent la Cernavodă unde se va întâlni cu membrii și simpatizanții Forței Civice din Cernavodă.


În altă ordine de idei, în cursul zilei de joi, Mihai Răzvan Ungureanu va fi prezent la un interviu online în redacția ziarului nostru pentru a purta o discuție directă cu cititorii "Cuget Liber". 


Așadar, cine dorește poate intra, joi, de la ora 10.00, pe site-ul www.cugetliber.ro pentru a-i adresa direct întrebările, sugestiile sau observațiile omului care dorește să conducă România.


Cât de unită este dreapta politică, cum vrea să îi bată pe Antonescu și Ponta sau de ce ar merita să fie președintele României, toate acestea le veți afla direct de  la Mihai Răzvan Ungureanu, joi, de la ora 10.00, pe site-ul cugetliber.ro De asemenea, puteți lăsa întrebările dvs. la noi pe site, iar noi i le vom adresa invitatului nostru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Demisie în Forța Civică
Pagina a fost generata in 1.0395 secunde