Ce planuri are primarul Gheorghe Hânsă pentru iluminarea podului de la Cernavodă

241
Ce planuri are primarul Gheorghe Hânsă pentru iluminarea podului de la Cernavodă - edilulgheorghehansa-1416415663.jpg

Articole de la același autor

Primăria Cernavodă a găzduit, zilele trecute, un eveniment important, respectiv, conferința de lansare a proiectului "Centrul de Informare și Promovare Turistică Cernavodă".

Alături de edilul Gheorghe Hânsă au fost invitați precum Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Ionel Bucur, director general CNE Cernavodă, Consiliul Local Cernavodă, reprezentanți SNN Cernavodă, operatori de turism din localitate, dar și din București, reprezentanți ai mediului de afaceri din industria turismului și jurnaliști.

În cadrul întâlnirii, au fost prezentate descrierea proiectului și obiectivele acestuia, cu privire la construirea unui centru de informare turistică în vederea promovării potențialului turistic local, dar și național.

Inițiativa administrației locale Cernavodă de a dezvolta turismul cultural prin promovarea unor obiective care aparțin patrimoniului cultural național a atras atenția și Corinei Martin, care și-a oferit în mod oficial sprijinul pentru a dezvolta turismul la Cernavodă. De asemenea, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării a propus primarului Gheorghe Hânsă aderarea la echipa asociației, susținând că va lupta alături de autoritatea locală pentru a îndeplini un vis important cum ar fi iluminarea Podului Anghel Saligny.

La rândul său, primarul orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, a acceptat aderarea la Asociația Litoral - Delta Dunării.

"Sunt de acord cu inițiativa doamnei Corina Martin, de asemenea susțin îndeplinirea visului de a ilumina Podul Anghel Saligny. Consider că orașul Cernavodă poate crea un parteneriat bun cu Asociația Litoral - Delta Dunării în promovarea potențialului turistic din zonă și, în acest sens, am demarat deja documentația necesară aderării, pe care o vom prezenta Consiliului Local", a declarat edilul Gheorghe Hânsă.

În altă ordine de idei, în cadrul întâlnirii, elevi ai Liceului Axiopolis, reprezentați ai noii generații, și susținători ai turismului în Cernavodă au propus și ei strategii de promovare al acestuia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Vreți o vacanță la preț redus?
Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Social : De Revelion, românii vor vacanțe scumpe!
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Economie : 2014 - un an bun pentru turism
Pagina a fost generata in 0.5191 secunde