Ce parlamentari ai Puterii invită liberalii să li se alăture

114
Ce parlamentari ai Puterii invită liberalii să li se alăture - ceparlamentariparlamentulromanie-1427722659.jpg

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a făcut un apel astăzi către parlamentarii puterii care nu sunt de acord cu "programul anti-Justiție" al PSD să se alăture "imediat" unei noi majorități PNL. 


"Parlamentarii majorității care nu sunt de acord cu acest "program anti-Justiție" al PSD ar trebui să vină imediat lângă o nouă majoritate PNL", susține Stroe, într-un comunicat de presă. 


În opinia acestuia, PSD "desfășoară, în ultima perioadă, o adevărată campanie anti-Justiție". 


"Deși Victor Ponta și PSD afirmă public că nu se opun solicitărilor Justiției și că iau decizii "formale" în partid, faptele ne demonstrează că social-democrații au o agendă ascunsă de blocare a actului de Justiție. 


Voturile împotriva ridicării imunității parlamentarilor, încercarea de reintroducere a super-imunității sau încercarea de modificare a Codului de procedură penală cu scopul explicit de a-i proteja pe politicienii acuzați de corupție devoalează, practic, această agendă agresivă a PSD", afirmă Stroe. 


Purtătorul de cuvânt al PNL consideră totodată că intenția PSD de a modifica Codul de procedură penală este "un atac împotriva statului de drept". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : O nouă lovitură în Parlament
Pagina a fost generata in 1.3968 secunde