€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Ce miniștri din Guvernul Dăncilă au probleme penale

Ştire online publicată Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cel puțin cinci dintre cei 27 de membri ai Executivului sunt cercetați pentru diferite fapte de corupție. În cazul altora, dosarele au fost clasate. De asemenea, fiul unui ministru are o condamnare pentru trafic de droguri.Rovana Plumb este propusă să fie ministru pentru fonduri europene. Este suspectată însă de DNA de complicitate la abuz în serviciu în dosarul Belina. Ministrul pentru relația cu parlamentul, Viorel Ilie, are și el probleme cu justiția, după ce procurorii au cerut aviz Senatului pentru urmărirea lui penală pentru instigare la informații care nu sunt destinate publicității, relatează Digi24.

Lucian Șova, propus pentru ministerul Transporturilor, a fost vizat de o anchetă a DNA pentru folosirea influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii de foloase. Dosarul a fost clasat anul trecut.

Radu Oprea a fost propus pentru funcția de ministru pentru mediul de afaceri. Senatorul PSD de Prahova a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală în ianuarie 2016.

Paul Stănescu, vicepremier, ministrul dezvoltării regionale, adminsitratiei publice și fondurilor europene, este vizat într-un dosar clasat în 2013, dar pentru care DNA a cerut redeschiderea. Procurorii vor să vadă cum a fost finanțată echipa ALRO Slatina de către Consiliul Județean, când Stănescu era președintele instituției.

Sorina Pintea a fost propusă ministru al sănătății. Fiul ei a fost în arest preventiv în 2011 pentru trafic de droguri și condamnat la șase ani de închisoare.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7202 secunde