Ce lege a promulgat Klaus Iohannis

229
Ce lege a promulgat Klaus Iohannis - iohannisparlament-1491998315.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG 97/2016 pentru modificarea și completarea art. 1 din OUG 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului "Prima casă", a informat Administrația Prezidențială, prin intermediul unui comunicat.


Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat a anunțat, pe 21 martie, că a susținut proiectul de lege, adoptat de Camera Deputaților, care prevede garantarea de către stat, în procent de 50%, a creditelor acordate pentru achiziția de locuințe noi sau consolidate prin programul "Prima casă".




Locuințele care nu se încadrează în această categorie vor fi garantate de statul român în procent de 40%, mai prevede actul normativ.


"Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 97/2016 pentru modificarea și completarea art. 1 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului "Prima casă", precum și pentru stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale urmărește să le faciliteze românilor cumpărarea de locuințe noi, dar și a locuințelor consolidate, în condiții avantajoase", informa grupul social democrat, prin intermediul unui comunicat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3429 secunde