Ce le transmite președintele Traian Băsescu militarilor români

320
Ce le transmite președintele Traian Băsescu militarilor români - basescu-1335191071.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Traian Băsescu, a transmis, astăzi, un mesaj militarilor români cu prilejul sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre. "Sărbătorirea Zilei Forțelor Terestre îmi oferă prilejul de a exprima, în numele meu și al poporului român, recunoștința și admirația pentru activitatea dumneavoastră, a tuturor militarilor. În fiecare an, la data de 23 aprilie îl sărbătorim pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință și patronul spiritual al Forțelor Terestre, și, totodată, aducem omagiul nostru celor care prin devotamentul și sacrificiul lor îndeplinesc o misiune importantă, aceea de a garanta siguranța fiecărui cetățean.

Sărbătorim Ziua Forțelor Terestre amintindu-ne de cei care, de-a lungul generațiilor, au marcat, prin curajul și dăruirea lor, momente esențiale din istoria României. Grație lor suntem astăzi o națiune independentă și suverană. Doresc să îmi exprim, cu acest prilej, aprecierea față de toți militarii care activează în structurile Forțelor Terestre. Le mulțumesc tuturor militarilor români care se dedică vocației de a proteja și de a îi sprijini pe cei aflați în dificultate.

De asemenea, adresez mulțumiri militarilor români care se află în teatrele de operații. Alături de partenerii noștri din NATO și Uniunea Europeană, contribuiți la efortul comun în serviciul păcii. Vă asigur că, pentru orice român, curajul și sacrificiul dumneavoastră în numele valorilor asumate de România reprezintă motive de mândrie. Vă mulțumesc pentru eroismul pe care l-ați dovedit la datorie, pentru modul în care reprezentați România în teatrele de operații alături de aliații noștri și, totodată, doresc să mulțumesc familiilor dumneavoastră care vă sunt alături în îndeplinirea angajamentului față de țară.

Vă felicit, încă o dată, pentru abnegația și profesionalismul de care dați dovadă în misiunile care vă sunt încredințate", transmite șeful statului printr-un comunicat de presă remis redacției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3548 secunde