Ce distincție se gândește edilul Nicolae Matei să-i ofere lui Mohammad Murad

179

Articole de la același autor

Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, a declarat, sâmbătă, că intenționează să-l facă pe libanezul Mohammad Murad cetățean de onoare al orașului.

"Mă gândesc foarte serios să-l fac pe Mohammad Murad cetățean de onoare al orașului Năvodari, pentru toate investițiile pe care le-a făcut în orașul nostru. Dacă acum opt luni aici era un teren viran, acum funcționează un hotel modern de patru stele. Această investiție va atrage și alte investiții și implicit locuri de muncă și turiști pe litoralul românesc", a spus primarul Nicolae Matei.

Declarația a fost făcută, sâmbătă, la inaugurarea Phoenicia Luxury Hotel. Investiția dispune de un excelent amplasament, fiind situat pe malul Mării Negre, în zona Mamaia Nord.

Rezultat al unei investiții de peste cinci milioane de euro, Phoenicia Luxury Hotel are peste 15.000 de metri pătrați construiți. Investiția se alătură celor peste 300.000 de metri pătrați construiți până în 2013 de către Phoenicia Hotels& Resorts, cel mai mare grup hotelier din România având în portofoliu peste 6.000 de locuri de cazare, din care 3.000 sunt doar pe litoral.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.034 secunde