Ce decizie au luat liberalii constănțeni în privința Palatului Copiilor și Stadionului Farul

931
2
Ce decizie au luat liberalii constănțeni în privința Palatului Copiilor și Stadionului Farul - consiliullocalgruppsd9-1472631124.jpg

Articole de la același autor

Liberalii din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța solicită retragerea de pe ordinea de zi a proiectelor ce fac referire la Palatul Copiilor și Stadionul Farul, proiecte inițiate de primarul Decebal Făgădău prin care se solicită transferarea acestor obiective din subordinea ministerelor de care aparțin în momentul de față, la Primăria Constanța.

În caz ca proiectele nu vor fi retrase, consilierii PNL au anunțat că vor vota împotrivă. Ei și-au argumentat decizia prin faptul că, la acest moment, nu există niciun fel de date care să clarifice care sunt sumele necesare modernizării acestor obiective, de unde va proveni finanțarea, nu s-au făcut studii de fezabilitate, nici vreo dezbatere publică și, în plus, în expunerea de motive sunt invocate documente care nu există.

În altă ordine de idei, liberalii au spus că nu sunt împotriva modernizării acestor obiective însă își doresc ca lucrurile să fie clarificate în privința tuturor aspectelor. Mai mult, ei au spus că ar fi bine ca aceste impedimente să fie rezolvate de inițiator și, ulterior, peste 6 luni, să fie reintroduse pe ordinea de zi, altfel graba cu care se dorește rezolvarea acestor proiecte lăsând loc la interpretări electorale cu atât mai mult cu cât se apropie alegerile parlamentare.

Proiectele invocate de liberali se află pe ordinea de zi a ședinței de astăză a Consiliului Local Constanța ce va avea loc de la ora 12.00.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla în ediția de mâine a ziarului.

Comentează știrea

Gogu
31 august 2016
LPS

Pana atunci sa bage bani in scoli, in LPS, in CSS1, care au istorie si rezultate. Ce fac ei e doar un mare smen imobiliar si vor sa profite de moment. Caci pe blat se mai pregateste un tun, pe langa cele de mai sus : cladirea scolii nr. 5. Vom trai si vom vedea...

fagadau
31 august 2016
farul

mai vreti sa fiti votati la parlamentare?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0402 secunde