Ce crede Mazăre despre Festivalul de la Mamaia

151
Ce crede Mazăre despre Festivalul de la Mamaia - mammaiacopiilor201373469101-1375282339.jpg

Articole de la același autor

Primarul Radu Mazăre a declarat, după ședința Consiliului Local Municipal, că, în opinia sa, Festivalul de la Mamaia este învechit și nu-și merită banii.  Evenimentul nu se află în grija primăriei, el fiind organiza de Consiliul Județean Constanța, astfel încât Mazăre a anunțat că nu se va investi nimic pentru acest festival, dar că, în 2014, administrația locală va avea propriul festival.




"Festivalul de la Mamaia, în formula în care este acum, e învechit, îmbătrânit. Se cheltuiesc foarte mulți bani pentru un impact mediatic foarte mic. Cum să dau peste un milion de euro și să-ți vină 2.000 de oameni, când cu 200.000 de euro am făcut carnaval la care au participat 50.000 de oameni? Festivalul Mamaia e în ograda Consiliului Județean, nu vreau să le dau sfaturi, probabil ei îl consideră o tradiție. Noi vom avea, din 2014, propriul festival, cu muzică modernă", a declarat Radu Mazăre.


El a mai adăugat că, deocamdată, festivalul care va fi organizat de Primăria Constanța este în proiect, încă se lucrează la detalii, motiv pentru care nu poate spune mai multe. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3212 secunde