Ce acțiuni pregătește primarul Marian Iordache de Ziua Națională a României

119
Ce acțiuni pregătește primarul Marian Iordache de Ziua Națională a României - ceactiunipregatesteprimarulmaria-1417112764.jpg

Articole de la același autor

Ziua Națională a României, zi care marchează 96 de ani de la Marea Unire, va fi sărbătorită, luni, 1 decembrie, și la Medgidia.

Edilul Marian Iordache spune că programul zilei debutează cu un ceremonial militar și religios, urmat de depuneri de coroane la Mo-numentul Eroului Român, de la ora 11.00.

"De la ora 12.00, în Piațeta Decebal, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor «Lucian Grigorescu», va avea loc un alt ceremonial militar organizat cu prilejul aniversării Batalionului 911 Infanterie «Capidava», ce cuprinde decorarea Drapelului de Luptă cu Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, un exercițiu demonstrativ al Plutonului «Drill Team», precum și defilarea detașamentului de onoare format din militari din cadrul Regimentului 53 Rachete Antiaeriene «Tropaeum Traiani», Batalionul 911 Infanterie «Capidava» și Batalionul 345 Artilerie «Tomis».

De la ora 13.30, va avea loc un spectacol folcloric al artiștilor și ansamblurilor din municipiu", a declarat primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

El a adăugat că participanții vor primi însemne cu drapelul României, stegulețe și baloane, pentru a serba cum se cuvine Ziua Națională a României. De asemenea, ca în fiecare an, se vor pregăti sute de porții de fasole cu cârnați, care se vor împărți participanților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7101 secunde