Ce a pregătit Primăria Medgidia de 1 Decembrie

186
Ce a pregătit Primăria Medgidia  de 1 Decembrie - ceapregatitprimariamedgidia3-1448553814.jpg

Articole de la același autor

Ziua Marii Unirii din anul 1918 va reuni la Medgidia toți cetățenii care trăiesc și simt românește. De 1 Decembrie, la 97 de ani de la Marea Unire, municipalitatea organizează manifestări dedicate celei mai importante sărbători a românilor, Ziua Națională, cu un spectacol folcloric, paradă militară, mâncare tradițională românească și o transmisiune în direct de la Festivalul Multicultural din Târgu Secuiesc.

Manifestările din 1 Decembrie vor debuta cu ceremonialul de omagiere și comemorare a făuritorilor unității, independenței și suveranității statului român, prin depunerea de jerbe și coroane de flori la Monumentul Eroilor Români, începând cu ora 10.30. De la ora 11.15, manifestările vor continua cu un spectacol folcloric susținut de artiștii Casei de Cultură

"Ioan N. Roman" pe scena amplasată pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Începând cu ora 12.00 pe strada Decebal, va avea loc o ceremonie militară cu defilarea pedestră precum și a echipamentelor tehnice din cadrul Garnizoanei Medgidia, Jandarmeriei Medgidia, Detașamentului de Pompieri Medgidia, Poliției Municipale Medgidia și Poliției Locale Medgidia.

Cu ocazia acestei sărbători, Primăria Municipiului Medgidia va oferi porții de mâncare tradițională românească tuturor celor prezenți la manifestările din Piațeta Decebal, iar de la ora 13.30 va avea loc o transmisiune video în direct a Festivalului Multicultural de la Târgu Secuiesc, acolo unde vor urca pe scenă ansamblurile Pandelașul și Carasu din Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Pagina a fost generata in 0.3926 secunde