€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Ce a pregătit Prefectura Constanța pentru Ziua Europei

Ştire online publicată Miercuri, 08 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Reprezentanții Prefecturii Constanța, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, derulează o serie de activități prin care să celebreze diversitatea și, în același timp, unitatea europeană cu ocazia Zilei Europei. 


În acest sens, prin efortul și entuziasmul cadrelor didactice, al elevilor constănțeni și al părinților acestora, în 28 de școli din municipiu sunt organizate standuri reprezentative pentru câte o țară membră UE, în perioada 6 - 9 mai 2019. 
Prin aceste standuri, organizatorii încearcă să evidențieze valorile naționale, caracteristicile statului UE pe care îl reprezintă, prin expunerea de fotografii, decorațiuni, produsele culinare, realizarea de momente artistice tradiționale și dezbaterile pe diverse teme. 


În baza unui program stabilit anterior, autoritățile publice locale se pot bucura de ceea ce au realizat elevii europeni. 
În data de 9 mai, comisia de jurizare va răsplăti creativitatea și munca acestora, în urma deja tradiționalei parade pe care toate școlile participante o vor face pornind de la Sala Sporturilor spre palatul administrativ al municipiului, până pe platoul din fața Instituției Prefectului.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6987 secunde