CCR amână soarta câinilor fără stăpân

1049
2
CCR amână soarta câinilor fără stăpân - caini-1323902357.jpg
Curtea Constituțională a României a decis, ieri, să amâne pentru luna ianuarie luarea unei decizii în ceea ce privește sesizarea de neconstituționalitate a Legii câinilor fără stăpân.
Astfel, Curtea Constituțională urmează să reia dezbaterile pe această sesizare în data de 11 ianuarie 2012.
70 de deputați PSD și 54 de deputați PNL au sesizat CCR cu privire la neconstituționalitatea legii câinilor fără stăpân, la inițiativa mai multor ONG-uri. De asemenea, Asociația Cuțu Cuțu a anunțat, prin-tr-un comunicat de presă, că a depus peste 32.000 de semnături la Curtea Constituțională, semnături strânse de la cetățeni care nu sunt de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân.

Comentează știrea

am
15 decembrie 2011
hehehehe!

Asa e, in Constitutia noastra, cainii sunt considerati cetateni ai acestei tari! Cu drepturi depline, normal! Ca sa vezi citi securisti sunt prin Romanik. Or fi platiti de Putin sa ne tina sub teroarea maidanezilor? Dar CCR stie citi cetateni nu mai pot semna petitii (sunt morti sau mutilati) din cauza maidanezilor? Si in tarile din UE, SUA, Japonia, Australia, Canada etc. e la fel? Sau CCR vrea sa fie "originala", conform ideilor lui "Ilici si ai lui"? Mars!

Hingher Pe Viata
3 aprilie 2013
www.facebook.com/maidanezi

Maidanezii decid cine moare si cine traiesti in romania !!! Prostia e adusa la stadiul de arta !! EXTERMINATI MAIDANEZII pina la ultimu picior de javra si zoofilii fanatici sa fie judecati pentru crime impotriva umanitatii

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cum va scăpa Constanța de maidanezi?
Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : O elevă a fost sfâșiată de câini
Pagina a fost generata in 0.4395 secunde