CCIR invită oamenii de afaceri din Constanța să-și spună opiniile cu privire la acordul economic cu Canada

256
CCIR invită  oamenii de afaceri  din Constanța  să-și spună opiniile cu privire  la acordul economic cu Canada - ccir-1488556890.jpg

Articole de la același autor

Societățile comerciale din județul Constanța interesate să participe la o consultare națională privind ratificarea Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada sunt invitate să completeze chestionarul transmis către Consiliul Ju-dețean Constanța de Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Ambasada Canadei în România. 


Formularul este publicat pe site-ul CJC și se poate descarca on-line de pe site-ul instituției. În acest context, reprezentanții administrației județene spun că CJC susține această inițiativă a CCIR, motiv pentru care invită reprezentanții mediului de afaceri să își exprime punc-tul de vedere raportat la acest Acord Economic. 


Potrivit reprezentanților CCIR, rezultatele consultării la nivel național vor fi prezentate în cadrul unei conferințe, care va avea loc anul acesta, în prezenta unor experți români și canadieni. 


Persoana de contact din cadrul CCIR este Petru Saca, șeful Biroului Organizații Europene și Internaționale, Direcția Relații Externe. Formularele completate se centralizează la nivel național. Adresa de email unde pot fi trimise este [email protected]


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Economie : Cursuri organizate de CCINA
Pagina a fost generata in 0.4975 secunde