Cătălin Predoiu vrea să fie președintele României. Constanța îl susține?

670
11

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, vrea să-i convingă pe democrat liberalii constănțeni că el este candidatul ideal la președinție, motiv pentru care, aseară, Organizația Județeană Constanța a Partidului Democrat Liberal s-a reunit la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, unde a avut loc prezentarea proiectului de țară al democrat-liberalului sosit de la București. 


"Este pentru prima dată când, în mod democratic, onest, ținând cont de părerea cetățenilor, de opinia celor care fac România să fie mândră și puternică, putem da, împreună, țării și orașului nostru, ceea ce merită cu adevărat", a declarat președintele PDL Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru, care a fost gazda evenimentului de la Constanța. 


Potrivit proiectului de țară prezentat, Cătălin Predoiu promite că va încerca să fie un reper moral și instituțional, iar politica lui se va baza pe respectul pentru oameni. 


"Eu, ca președinte, voi încerca să fiu un reper moral și instituțional. Acțiunea mea politică se va baza pe respectul pentru instituții, respectul pentru partidele politice, respectul pentru oameni. România este pasivă economic. În calitate de președinte, voi ajuta ca ea să devină dinamică și ofensivă economic. O ofensivă în interior, dar și în exterior", a spus Cătălin Predoiu. 


Democrat-liberalul a mai precizat că PDL are obligația față de el însuși să își ia revanșa în confruntările politice viitoare, pentru că este singurul partid care poate învinge stânga și pentru că are obligația morală să readucă România pe drumul ei european. 


"Prin Guvernul Alternativă și noua politică a construcției, a performanței și a profesionalismului, PDL pregătește metodic o alternativă pentru România, garanția unei bune guvernări viitoare a României de către PDL", a mai spus Predoiu. 


Pe de altă parte, deși în mod normal, la evenimentul de aseară, ar fi trebuit să fie prezent și primarul Aradului, Gheorghe Falcă, al doilea candidat propus pentru funcția de președinte al României, acesta nu a mai venit la întâlnirea de la Constanța. 


În altă ordine de idei, sâmbătă, 30 noiembrie, se organizează alegeri pentru desemnarea candidatului PDL la președinție. Astfel, membrii Partidului Democrat Liberal vor putea vota în șase secții de vot, în următoarele localități: Constanța, Mangalia, Cernavodă, Medgidia, Năvodari și Cobadin. 


La scrutinul de sâmbătă, sunt așteptați peste 5.000 de oameni care, în mod democratic și prin vot secret, pentru prima dată în țara noastră, vor alege candidatul partidului pentru Cotroceni. Secțiile de vot sunt organizate în sediile PDL din cele șase localități și vor fi deschise între orele 9.00-17.00. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gigi
29 noiembrie 2013
Raspunsul este clar

Nimeni

Papu
29 noiembrie 2013
Ion și popa

Într-o dimineață Ion s-a întâlnit cu popa pe uliță : - bună dimineața părinte - bună să-ți fie inima, Ioane - părinte am visat azi-noapte că-mi dădeai suta aia datorie !! - vise taică, vise........ Vise Predoiule , vise. Predoiule ori ai pitici pe creier, ori ești cârtița PSD-ului infiltrat în opoziție pentru sabotaj , altă explicație nu există.

Dan
29 noiembrie 2013
Nu vrem ssssssait!

De la hahait,la unul sasait,ar fi chiar culmea! Si cum poate un slugoi obedient fata de Basescu,adica fata de cel mai urat dintre pamanteni aici in Romania,sa prezinte romanilor garantia ca nu va fi obedient fata de oricine e mai bun ca Base,hai sa zicem chiar fata de Lady Gaga?! Vocatie si cultura pentru a fi lider adevarat nu are,este clar.Poate doar sa-i fi intrat niste carii,de la dormeza direct in cap si sa-i fi afectat gandirea,caci nici tupeul prezent de a candida,nu-i apartinea.O fi zombie ?! Oricum,brrr,fereasca sfantul de inca un presedinte de care sa ne fie rusine si chiar scarba, ca de cel de acum! Oare chiar nu meritam si noi sa avem pentru prima oara in istorie un conducator adevarat,de care sa fim mandri,care sa ne reprezinte cu cinste si onoare?!

codruta
29 noiembrie 2013
CU SIGURANTA CONSTANTA VA VOTEAZA

DUPA PRESTATIA DE ASEARA UNDE ATI DEMONSTRAT O INTELIGENTA, ABILITATE, AGILITATE SI PATRIOTISM SUNT SIGURA CA LA CONSTANTA VETI AVEA UN NUMAR MARE DE VOTANTI...

Gelu
29 noiembrie 2013
Constanta il sustine ?

Da,Constanta il sustine !!! A fost sala plina. Au fost oamenii care lupta sa avem un trai demn. Oameni care isi asigura singuri salariu,angajati in privat sau intreprinzatori. Suparatii carevau comentat mai sus sunt pomanagii bugetari si pensionarii lui Mazare care sug din munca noastra. Sarati sunt psdistii ptr ca pdl aduna o sala plina in opozitie si cu caracatita constantinescu in carca. Suparati sunt si basistii care vad un nou lider ridicandu-se. Votul ptr Predoiu arata ca pdl este puternic si fara Basescu. Faptul ca pdl,la baza, il alege pe Predoiu este o replica eleganta la "marinarescu" "la revedere PDL". Pensie lunga si recolta bogata dle Traian.

Nicu
29 noiembrie 2013
Predoiu,WTF ?!

Base ar rade si cu curul daca ar iesi Predoiu presedinte. Chiar ca i-ar trece dorul de razbunare fata de romanii care l-au flituit la vot,pentru ca razbunarea nu si-ar mai avea rostul.

la trecerea de
29 noiembrie 2013
pietoni

daca ii este frica il sustin in trecerea ei, PDL ? pai iar o luam de la capat ? ne-o trage PSD votam PDL ? ne-o trage votam PSD'USL ? mai ta cate prostie exista la romani, asa ( ma scuzati ) imbecili numai in ROmania poti gasi

la trecerea de
29 noiembrie 2013
pietoni

daca ii este frica il sustin in trecerea ei, PDL ? pai iar o luam de la capat ? ne-o trage PSD votam PDL ? ne-o trage PDL votam PSD'USL ? mai ta cate prostie exista la romani, asa ( ma scuzati ) imbecili numai in ROmania poti gasi

unu
29 noiembrie 2013
cum se voteaza

care membrii voteaza? si mai ales cum? in Germania, socialistii voteaza acordul de guvernare cu Merkel prin posta (au data limita a postei 14 decembrie). la noi doar in 6 localitati sunt membri? in zona de nord spre Harsova sau in sud spre Baneasa nu sunt membri?sau trebuie sa voteze doar cine trebuie? cu o anumita inclinatie spre un anumit candidat?

memo
29 noiembrie 2013
predoiu

GELU LUAMEAI MIELU de ce draq zici ca constanta il sustine ca din cate vad esti singurul lingau

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL își cumpără sediul partidului
Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Legea Dobrogei a primit votul Senatului
Pagina a fost generata in 1.6452 secunde