Cătălin Ivan, declarații amuzante despre Dragnea: A suspendat o ședință ca să vadă...

367
3
Cătălin Ivan, declarații amuzante despre Dragnea: A suspendat o ședință ca să vadă... - catalinivan-1516552985.jpg

Articole recomandate

Europarlamentarul Catalin Ivan povestește, într-o postare pe Facebook, că el și colegii din PSD s-ar fi amuzat într-o zi în care liderul formațiunii ar fi suspendat o ședință la partid ca să vadă serialul Suleiman Magnificul. Ivan e unul dintre cei mai mari critici ai lui Dragnea din formațiunea social-democrată. 


"Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenție pe Liviu Dragnea (...) A știut să se faca util, să își facă loc discret, cu rabdare, sa exploateze slăbiciunile celor din jur. Și am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituțiile importante ale statului", a scris eurodeputatul Cătălin Ivan pe Facebook.    Eurodeputatul continuă printr-o poveste mai veche de la partid. "Ne-am amuzat când a suspendat o ședință la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Vazându-i însa evoluția, acel moment capăta o simbolistică nouă. După criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Sheidehh, apoi criza Carmen Dan și acum catastrofa Dăncila. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis. Pe fondul lipsei de cultură, poate crea monștri", a completat Ivan, unul dintre cei mai mari critici din PSD ai lui Liviu Dragnea.






Comentează știrea

Observator
22 ianuarie 2018
Concidente?

Ivan, Iago, Iuda...

suleiman
22 ianuarie 2018
observator

esti un bou preistoric etalon

sever
22 ianuarie 2018
nu este de mirare

ca idiotul teleormanului nu stia ca poate vedea serialul pe internet. penalul sabotor de tara si neam si-l ia exemplu pe Suleiman cand el nu-i ajunge la glezna nici lui Butbul. inconjurat de niste cadane insipide si niste slugi stupide isi croieste drumul spre jungla amazoniana. singurul loc unde ar putea sa se ascunda, in cazul cand triburile de acolo nu o sa semneze cu Romania o conventie de extradare.

Pagina a fost generata in 0.9032 secunde