€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Cătălin Ivan a lansat petiția prin care se cere excluderea PSD din PES

Ştire online publicată Miercuri, 22 August 2018. Autor: Carmen MOCANU
Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunțat lansarea petiției online prin care solicită ca în toamna acestui an PSD să fie scos din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European.


„Săptămâna bună se cunoaște de luni dimineața, așa că tuturor celor care credeți că în România democrația este în pericol, că cei care ne-au furat timp de treizeci de ani vor rămâne cu banii și ne vor sfida în continuare, că românii plecați din țară din cauza sărăciei nu se vor mai întoarce niciodată, că pe 10 august a fost gazată la propriu una din ultimele zvâcniri ale democrației din România, vă propun să-i transmitem lui Liviu Dragnea cât mai multe mesaje că nu renunțăm. Pe mailul lui Dragnea va ajunge câte o notificare de fiecare dată când moțiunea de mai jos va fi semnată. Cu fiecare semnătură va ști că încă un român îl condamnă pentru dezastrul din țară. Fiecare semnătura îi va spune că socialiștii europeni au un argument în plus să discute situația din România și să-l declare oficial nefrecventabil”, a anunțat Ivan, într-o postare pe Facebook.


Potrivit petiției publicate de Ivan, în ultimii trei ani, de când la conducerea PSD se află Liviu Dragnea, formațiunea a involuat accelerat, atât în ceea ce privește democrația internă de partid, cât mai ales în ceea ce privește lupta împotriva corupției.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7547 secunde