€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Cât va mai rămâne Gabi Stan în funcția de viceprimar? Făgădău: "Voi avea o discuție cu el"

Ştire online publicată Sâmbătă, 12 Decembrie 2015. Autor: Carmen MOCANU
Viceprimarul Gabriel Stan ar putea fi schimbat din funcția de viceprimar al Constanței, după ce, zilele trecute, procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

Mai mulți social-democrați au declarat, sub protecția anonimatului, că Stan a fost sfătuit prietenește să-și dea demisia din cauza problemelor penale, dar și din cauza faptului că este perceput ca „omul lui Mazăre” în interior, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Probabil, ca să aibă timp de gândire, Stan a intrat în concediu. Surse din PSD Constanța spun că este posibil ca acesta să-și dea singur demisia fără ca cineva să fie nevoit să-l schimbe forțat din funcție.

Liderul PSD Constanța, primarul interimar Decebal Făgădău, a confirmat că viceprimarul Gabriel Stan se află în concediu. Întrebat dacă s-a luat în calcul ca să i se ceară demisia, Făgădău a spus că cel mai bine este ca Stan să vină din concediu.

„Domnul Gabi Stan este, deocamdată, în concediu. Cred că la 1 decembrie a intrat în concediu. Aștept să vină și voi avea o discuție cu el pe această temă”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Decebal Făgădău.

Reamintim că, zilele trecute, fostul primar al Constanței Radu Mazăre a fost trimis în judecată în „dosarul Polaris” pentru că ar fi primit opt milioane de euro și peste opt milioane de lei de la reprezentanții unor firme pentru facilitarea emiterii unor documente și pentru înlesnirea câștigării unei licitații sau încheierea unor contracte. Alături de fostul edil al Constanței, au fost trimiși în judecată, în stare de libertate, deputatul PSD Eduard Martin și mai mulți funcționari din cadrul Primăriei Constanța, precum și omul de afaceri Sorin Strutinsky, acesta din urmă sub control judiciar, pentru trei infracțiuni de complicitate la luare de mită.

În același dosar mai sunt judecați Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanța, Tudorița Tolea, Doru Aurelian Harpalete, Alina Pavel, Ghiulnihal Mutalâp și Sorina Laura Oprea, funcționari în cadrul Primăriei Constanța, la data faptelor, pentru abuz în serviciu.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9842 secunde