Cât va mai rămâne Gabi Stan în funcția de viceprimar? Făgădău: "Voi avea o discuție cu el"

1455
6
Cât va mai rămâne Gabi Stan în funcția de viceprimar? Făgădău:

Articole de la același autor

Viceprimarul Gabriel Stan ar putea fi schimbat din funcția de viceprimar al Constanței, după ce, zilele trecute, procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

Mai mulți social-democrați au declarat, sub protecția anonimatului, că Stan a fost sfătuit prietenește să-și dea demisia din cauza problemelor penale, dar și din cauza faptului că este perceput ca "omul lui Mazăre" în interior, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Probabil, ca să aibă timp de gândire, Stan a intrat în concediu. Surse din PSD Constanța spun că este posibil ca acesta să-și dea singur demisia fără ca cineva să fie nevoit să-l schimbe forțat din funcție.

Liderul PSD Constanța, primarul interimar Decebal Făgădău, a confirmat că viceprimarul Gabriel Stan se află în concediu. Întrebat dacă s-a luat în calcul ca să i se ceară demisia, Făgădău a spus că cel mai bine este ca Stan să vină din concediu.

"Domnul Gabi Stan este, deocamdată, în concediu. Cred că la 1 decembrie a intrat în concediu. Aștept să vină și voi avea o discuție cu el pe această temă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Decebal Făgădău.

Reamintim că, zilele trecute, fostul primar al Constanței Radu Mazăre a fost trimis în judecată în "dosarul Polaris" pentru că ar fi primit opt milioane de euro și peste opt milioane de lei de la reprezentanții unor firme pentru facilitarea emiterii unor documente și pentru înlesnirea câștigării unei licitații sau încheierea unor contracte. Alături de fostul edil al Constanței, au fost trimiși în judecată, în stare de libertate, deputatul PSD Eduard Martin și mai mulți funcționari din cadrul Primăriei Constanța, precum și omul de afaceri Sorin Strutinsky, acesta din urmă sub control judiciar, pentru trei infracțiuni de complicitate la luare de mită.

În același dosar mai sunt judecați Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanța, Tudorița Tolea, Doru Aurelian Harpalete, Alina Pavel, Ghiulnihal Mutalâp și Sorina Laura Oprea, funcționari în cadrul Primăriei Constanța, la data faptelor, pentru abuz în serviciu.

Comentează știrea

un constantean
12 decembrie 2015
ce rusine

Cum a putut Constanța să aibă un asemenea viceprimar, atâta vreme?! Ce or fi râs de noi, unii și alții, pe unde se prezenta ăsta că e viceprimar?!

Ionut
12 decembrie 2015
Mătușă tamara

Dar pe raluca petreanu fosta marin nu o vede nimeni??? Moșteniri de nicăieri chiar nu se sesizează nimeni?

Coruptul de serviciu
12 decembrie 2015
Gabi Stan

Două categorii de șpăgi exista in primaria Constanta.Potriviti DNA, structura mitei cuprindea două nivele, "nivelul micului funcționar, unde nivelul mitei era scăzut, undeva de ordinul sutelor de euro, și mita pentru funcționarul înalt, care era, evident, de valori foarte mari. Totodată, martorul a arătat că singurul în măsură să ia decizii în legătură cu dezvoltarea urbanistică a orașului, pe care apoi să le pună în practică era primarul Mazăre Radu Ștefan". Uite-l ma pe incoruptibilul Decebal Fagadau,marele moralist,cinstitul pesedeului,uite-l cum face el curatenie in pesede.Uite cum pune el in practica cele 10 porunci ale lui Dragnea,alt incoruptibil.Mi-e scarba.Am spus,daca vreti sa terminam cu derbedeii astia,concediati-i pe toti de la paznic la Fagadau,dati cu insecticid,puneti un catel de usturoi la usa primariei,lasati sa se aeriseasca si la urma chemati preotul.Acolo colcaie de mafioti si spagari.

SA TRAGA
13 decembrie 2015
PICIORUL

Sa traga piciorul si sa o ia si pe fosta nevasta, acum inca directoare la Scoala 28, Mihaela Stan. Doi semidocti ( si am fost darnic) ajunsi in functii cu MAZARE doar din interese meschine- pentru slugarnicie, tupeu, manipulare, pretare la orice, nicicum pe baza unor reale competente.PROSTIA SI RAUTATEA LOR NU AU MARGINI.Cine le verifica DOCTORATUL sa vada si acolo ce s-a intamplat?

institutia anti trafic de femei
14 decembrie 2015
adevar

UE evitati turismul si tratamentul in strainatate pe teritoriu Constanta si Calarasi din cauza traficul de Femei.In UE evitati orce contact cu romani

adio
17 decembrie 2015
si n-am cuvinte!

nu ne pare rau ca pleaca! A stat destul, a papat destul...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4311 secunde