Carosabilul de pe marile bulevarde din Constanța, modernizat

179
Carosabilul de pe marile bulevarde din Constanța, modernizat - carosabiluldepemarile-1592240649.jpg
Carosabilul de pe marile bulevarde din Constanța este modernizat. Pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit, în cursul zilei de ieri, cu utilaje pentru decopertarea zonei carosabile, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga.

De asemenea, peste noapte, a continuat asfaltarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. A fost asfaltată banda de circulație situată lângă bordură, pe sensul de mers către strada I.G. Duca.

Ulterior recondiționării caro-sabilului pe bulevardul Mamaia, vor demara lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis. "Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", subliniază reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5839 secunde