Carmen Dan: "Pe mine nu m-a sunat nimeni; dacă ar fi făcut-o, eu eram la minister"

175
1
Carmen Dan:

Articole recomandate

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat, azi, într-o declarație de presă la sediul MAI, că vrea să transmită "un mesaj de stabilitate" și a ținut să precizeze, referindu-se la declarația premierului că a discutat cu mai mulți miniștri pentru ca aceștia să își facă treaba, că pe ea nu a sunat-o nimeni, iar dacă ar fi făcut-o, ea se afla la minister.



"Nu a fost o declarație de presă cu o temă anunțată, pentru că în ultimele zile am primit foarte multe mesaje atât de la cetățeni, cât și de la angajați MAI. Mi se puneau o serie de întrebări referitoare la niște activități pe care noi le-am început în cadrul ministerului - stadionul Dinamo, activitatea DGPI, proiectul cărții electronice de identitate", a spus Carmen Dan.

Ea a adăugat că unele dintre mesaje au fost mesaje de transmitere a dorinței de a continua.

"Este motivul pentru care am considerat că e foarte important să transmit un mesaj de stabilitate", a ărecizat ministrul demisionar.

Carmen Dan a menționat că, aseară, în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Victoria, "s-a indus ideea că miniștrii nu sunt prezenți la minister". "Mai mult, s-a spus că s-a încercat sau s-a luat legătura cu unii miniștri care au fost trimiși la minister. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, eu aș fi fost la minister", a continuat ea.

"Acesta este un semnal atât pentru opinia publică, cât și pentru colegii mei din minister, care trebuie să știe că au ministru și că lucrurile în acest minister merg îmainte, fără sincope", a subliniat Carmen Dan.

Ministrul demisionar a prezentat o sinteză a activității MAI în mandatul său și a spus că ea este în minister, însă și-a delegat o parte din atribuții, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Grigore
16 iunie 2017
Alo, dna ministru, veniti la servici???

Orice persoana care demisioneaza se prezinta la servici pana la data semnarii demisiei de catre seful ierarhic, iar in cazul functiilor de conducere 15 sau 30 zile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.557 secunde