Capcana PSD pentru Cioloș: "Noi le-am mărit, voi le plătiți"

465
2
Capcana PSD pentru Cioloș:

Articole de la același autor

Mulți au întâmpinat demisia lui Ponta cu entuziasmantele "în sfârșit" și "presiunea străzii a făcut dreptate". O tragedie națională care a târât afară din bârlogul cald al guvernării gașca lui Ponta.

Însă am mari semne de îndoială că în spatele "dezertării" PSD din prima linie a frontului stă acest raționament.

"Colectiv" a fost doar prilejul pentru ca Dragnea și PSD să scape de chifteaua fierbinte a guvernării, care, de la anul, se va slei văzând cu ochii pe masa demagogiilor populare și a politicilor populiste. Ponta și PSD au mărit salarii, au tăiat taxe și impozite, au dat bani în stânga și în dreapta. De la anul, bineînțeles. Acum e rândul lui Cioloș să le și plătească. De unde, doar el și guvernul său vor ști. Mai ales că FMI avertiza că e total ilogică și falimentară politica de a crește substanțial cheltuielile bugetare cu salarii în paralel cu reduceri și eliminări de taxe, accize și impozite, în condițiile în care România oricum nu își putea achita de una singură obligațiile financiare.

Până una alta, la anul pe vremea asta, când se vor aduna hoardele politice să dea asaltul asupra noului Parlament, o să vedeți următoarea scenă, cu Dragnea scandând: Guvernul PSD v-a crescut salariile, pensiile, v-a scăzut taxele, iar proștii ăștia de la Putere nu vi le-au putut plăti. Vi-l mai amintiți pe Tăriceanu în același rol, cu acea creștere uriașă a salariilor profesorilor?

Nu a demisionat Ponta când a fost prins cu plagiatul, când a pierdut alegerile prezidențiale, când l-au dus la DNA, când l-au trimis în judecată pentru fapte penale și acum vreți să credem că a demisionat în urma unui miting? Eu mă îndoiesc! PSD poate mai mult de atât...

Comentează știrea

Vlad T.
18 noiembrie 2015
Ai dreptate!

Felicitări pentru articol!

mm
18 noiembrie 2015
m

A facut ceva pentru toti puturosii si toti tiganii.Sa ne ridice tara nu au stiut.Nu degeaba acolo unde sunt rosii la putere sunt si cei mai saraci si mai prosti romani.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cioloș: Lucrez la o echipă solidă
Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Economie : Ce "minuni" ne promite Guvernul Cioloș
Pagina a fost generata in 0.7018 secunde