Mai multe ştiri online:

Candidează Crin Antonescu la europarlamentare? Ce spune Orban

Ştire online publicată Miercuri, 29 August 2018. Autor: Carmen MOCANU
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, într-o emisiune TV, că s-ar bucura dacă fostul lider al partidului Crin Antonescu și-ar depune candidatura pentru alegerile europarlamentare. El a mai adăugat că, însă, în acest caz nu crede că ar mai putea să candideze și soția acestuia, eurodeputata Adina Vălean.

„Încă nu știu cine va candida pentru Parlamentul European. Depunerea candidaturilor se face până în data de 1 octombrie, după data de 1 octombrie o să pot să dau răspunsurile. M-ar bucura dacă domnul Antonescu și-ar depune candidatura, domnul Antonescu este un lider important al PNL, dar nu depinde de mine dacă va candida sau nu. Sigur că dacă va candida domnul Antonescu, nu cred că poate să candideze altcineva din familia domniei sale. Dar depinde, trebuie depuse candidaturile și în funcție de candidaturile care sunt depuse vom decide structura acestei liste”, a spus Ludovic Orban, la România TV.

El a precizat că a discutat cu Antonescu despre alegerile europarlamentare, însă nu și despre posibilitatea depunerii unei candidaturi.

„Ne leagă o istorie îndelungată și o prietenie, chiar dacă nu întotdeauna am avut poziții politice similare și uneori am avut poziții politice diferite”, a mai spus liderul PNL, Ludovic Orban. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.5659 secunde