Mai multe ştiri online:

Candidatura lui Kovesi la funcția de procuror șef al Parchetului European, susținută de PNL

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, ieri, că europarlamentarii liberali au fost mandatați de Biroul Executiv al partidului să susțină candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef al Parchetului European.

"PNL a luat decizia în Biroul Executiv să mandateze reprezentanții PNL la nivelul Parlamentului European să susțină candidatura pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European a doamnei Laura Codruța Kovesi, un candidat român care are o șansă foarte mare de a putea obține numirea în această funcție extrem de importantă la nivel european. Practic, europarlamentarii noștri sunt mandatați să facă lobby atât la nivelul Parlamentului European, în primul rând în grupul PPE, dar și pe lângă europarlamentarii din celelalte grupuri care ar putea fi determinați să susțină candidatura doamnei Codruța Kovesi. De asemenea, lobby-ul să se desfășoare către toți reprezentanții din PPE de la nivelul instituțiilor europene sau care participă în procesul de luare a acestei decizii", a declarat Ludovic Orban, după ședința conducerii PNL, citat de Agerpres.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.763 secunde