Ludovic Orban:

Candidatul pe care PNL îl va susține pentru funcția de premier trebuie să fie președintele partidului

291
3
Candidatul pe care PNL îl va susține pentru funcția  de premier trebuie să fie președintele partidului - ludovicorbanpnl8-1500392788.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că liberalii ar trebui să-l susțină drept candidat pentru funcția de premier pe președintele partidului după viitoarele alegeri parlamentare.

"În opinia mea, candidatul la funcția de premier trebuie să fie președintele partidului", a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă își dorește să fie premier în anul 2020, când vor fi alegeri parlamentare.

Liberalul a indicat că la începutul săptămânii viitoare liberalii își vor desemna președinții comisiilor de specialitate.

"Vom începe, în august, actualizarea programului de guvernare și mai ales analiza situației pentru că, între timp, au apărut multe modificări de la momentul alegerilor și până astăzi care necesită alte răspunsuri decât cele care ar fi fost valabile pe 11 decembrie. De asemenea, constituim și echipa guvernamentală", a adăugat președintele PNL.

Ludovic Orban a mai susținut că procesul în care a fost implicat nu îl poate împiedica să candideze pentru funcția de premier.

"Pot să vă spun cu precizie că nu numai că nu am săvârșit nicio infracțiune, dar aș putea spune chiar că am avut o conduită corectă în condițiile în care am avut oferta de a lua bani pentru campanie, care nu era evident o formă de finanțare ilegală. Eu nu am luat banii respectivi, ca să nu mai spun că nu am folosit în niciun fel funcția politică", a spus Ludovic Orban.

Comentează știrea

MIHAI
19 iulie 2017
VREA SA FIE PREMIER

Prin declaratiile sale , dl Orban demonstreaza ca intre el si Dragnea nu este nicio deosebire , ba mai mult , crede ca daca a fost implicat in probleme financiare de natura penala , a facut-o in interesul partidului si nu si-a insusit niciun ban , dupa cum si Dragnea este convins ca a actionat la alegerile care i-au adus condamnarea , in interesul partidului . Asa o fi , dar dl Orban se face ca nu stie un lucru : sunt situatii in care banii primiti sau ceruti incalcand prevederile legale , sunt folositi in folosul partidului , nu in scopuri personale decatre lider. Dar , acest fapt nu contribuie in sens pozitiv la educarea maselor , si este periculos chiar si pentru moralul liderului . De regula , coruptia pentru motive onorabile va fi urmata de coruptia pentru motive neonorabile , o parte din bani fiind folositi penbtru scopuri personale . Este absurda si daunatoare pretentia ca seful partidului care a castigat alegerile sa fie obligatoriu premier . Poti fi un foarte bun politician ( ceea ce in Romania nu exista in sens pozitiv ) dar sa nu te pricepi in problemele care tin de guvernare : legislatie , economie , finante , justitie etc . Oricum, premierul are doar rolul de vataf , in conditiile in care Romania nu are oameni de stat de mare valoare . Din acelasi motiv aratat de Orban , si Dragnea pretinde ca poate si are dreptul sa fie premier . Pretentia formulata de Orban demonstreaza faptul ca nu exista conducator de partid care sa nu SE comporte dupa modelul Regelui Soare : " partidul sunt eu ".De aceea , daca liderul este atacat personal , prima lui grija este sa lase impresia ca atacul este indreptat impotriva partidului . Cand vor intelege cetatenii faptul ca un lider trebuie sa fie fara pata , in afara de orice banuiala , omul care demonstreaza prin faspte ca este gata sa-si sacrifice interesele personale pentru realizarea intereselor generale ?

ROMAN
19 iulie 2017
Români contra români !

Pe cuvânt dacă trăiau marii duhovnici, ar fi trecut prin ce trec și vor mai trece, mulți dintre slujitorii bisericii creștine ortodoxe, și politicienii români se fac că "plouă" și asta pentru că ei momentan se bucură că au scăpat de faptul că numai sunt în " lumina reflectoarelor ", dar bucuria aceasta nu va dura prea mult, că în scurt timp vom intra în "focul luptei", noi creștinii ortodocși de rând și intuim cam la ce are să se rezume atacurile : fără icoane, fără cruce, fără biserică și fără, fără, fără....... multe ! Întâi bat păstorii, ca să se împrăștie turma ! De ce se petrec toate aceste fapte, pentru că mulți preoți vrednici și mai puțin vrednici, asta numai Dumnezeu știe și nu noi, oamenii, vor ca oamenii să ducă o viață plăcută lui Dumnezeu și au intrat în conflict cu multe interese ale unora și altora, ca de exemplu, oamenii cuminți și cu o viață exemplară, nu îi mai ajută pe mulți din multe sectoare ale vieții economice și sociale să ducă un trai îmbelșugat și multe locuri de munca sunt în pericol : cei de la protecția copilului, poliția, justiția, școala .... ar avea mai puține cazuri de rezolvat și poporul român care de la Dumnezeu este dăruit lumii acesteia, să depășească multe popoare, poporul român devine un pericol de subminare a celor mari și tari de peste hotarele României și în felul acesta poporul român suferă multe necazuri și întâmplări atât în propria țară cât și în afara ei și asta pentru că, conducătorii României, fie nu sunt români pur și simplu ori sunt niște trădători de neam și de țară ! Nici un politician, nu am văzut și nu am auzit, ca să ia vreo poziție cu privire la circul, la care asistăm, de ceva timp, cu slujitorii bisericii creștine ortodoxe, chiar atâta nepăsare, miroase a ceva care nu-i de bine și nici de glumit, înseamnă că politicienii noștri sunt mână-n mână cu cei din afara României, rușineeeeeeee, să vă fie / să le fie tuturor pentru mascarada și circul de prost gust și scârbos, sunteți niște oameni fără DUMNEZEU și v-ați dat pe față : cine sunteți și ce sunteți, în felul acesta ne dăm seama de ce faceți ce faceți : dezinteres total față de oamenii acestei țări, hoție la drumul mare, vă căsătoriți și vă divorțați de " n " ori, amantlâcuri și averi peste averi în România și peste hotarele României, plimbări și vacanțe în zone exotice și........ ! Rușineeeeeeee tuturor celor care faceți ce faceți ! Că-n România sunt oameni de fff mare calitate, dar care nu pot să facă ceva bun și util pentru poporul român și România din cauza acestor oameni fără omenie și fără DUMNEZEU în suflet !

Gigi
19 iulie 2017
Geaba-i vointa , daca nu e putirinta !

Mos Teaca asta , ce conduce PNL , este din neamul lui Pacala ! Pohteste sa fie prim-ministru , desi , nimic nu poate duce la ideea unei majoritati atat de toxice . Adica , el este sigur ca alegatorii vor da navala sa voteze cu liberalii si ca ei vor face guvernul . Te doare mintea ! Tantalaul asta , chiar ne crede fraieri ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5453 secunde