Când va intra în dezbatere bugetul de stat pe 2015

96
Când va intra în dezbatere bugetul de stat pe 2015 - parlamentari13590203801363769585-1418466958.jpg
Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au stabilit, sâmbătă, calendarul dezbaterii proiectului de buget pe 2015, astfel încât acesta să intre în dezbaterea plenului Parlamentului vineri, 19 decembrie.


Senatorul PSD Cristian Dumitrescu a precizat, după ședința conducerii celor două Camere, că de sâmbătă până luni la ora 12,00 grupurile parlamentare, deputații și senatoriii vor putea depune amendamente la proiectul de buget de stat și la cel al asigurărilor sociale.

Luni, va avea loc centralizarea amendamentelor astfel încât marți dimineață să aibă loc ședințele commune ale Camerei Deputaților de specialitate cu prezența miniștrilor pentru domeniile respective pentru a fi avizate, a precizat Dumitrescu.

El a spus că dezbaterea în Comisiile de buget va începe încă de marți, astfel încât raportul să fie elaborat joi seara. Tot joi va avea loc o ședință a Birourile Permanente reunite, pentru a se stabili timpii de dezbatere în plenul Parlamentului.



"Dezbaterea în plen va începe vineri dimineață și se va desfășura și duminică cu speranța că vom putea să-l adoptâm duminică, dacă nu, când vom putea să-l adoptăm", a arătat Dumitrescu.

Parlamentul se va reuni, de asemnea, duminică, în ședință solemnă pentru depunerea jurământului de către președintele ales Klaus Iohannis.

Dumitrescu a spus că se dorește ca proiectul de buget să fie adoptat duminică, dar dacă nu se poate, se vor extinde dezbaterile și în zilele următoare . "Nu pot să știu dacă se va extinde, dar ținând cont de experiența anilor trecuți ,bugetul va fi adoptat înainte de finalizarea activității în Parlament și vom intra în 2015 cu bugetul promulgat", a mai spus Dumitrescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Reflectă eșecul total al guvernării PSD"
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Ce buget primește sănătatea în 2015
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum va arăta bugetul CNAS, în 2015
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Economie : Vai de bugetul nostru!
Pagina a fost generata in 1.1288 secunde