€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Decebal Făgădău:

"Campania PSD a fost o invitație la unitate, nu la dezbinare"

Ştire online publicată Vineri, 31 Octombrie 2014. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții PSD Constanța au organizat, ieri, o conferință de presă pentru a aduce la cunoștința constănțenilor situația din campania electorală. La acțiune au fost prezenți, senatorul Nicolae Moga, viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău și deputatul Radu Babuș.

„Constat cu plăcere că este o campanie civilizată, așa cum ne-am propus încă de la început. A existat o singură plângere împotriva noastră la BEJ Constanța făcută de cei de la ACL dar nu a fost întemeiată pentru că nu noi am trimis acele pliante la care făceau referire. Din contră, putem spune că după furtună au căzut bannerele, iar acolo unde a fost nevoie le-am ridicat pe ale noastre, dar le-am ridicat și pe-ale lui Iohannis și Udrea. Am făcut lucrul acesta pentru că ne dorim ca oamenii să fie informați cine candidează și pentru a da dovadă de civilizație. Noi nu ne dorim dezbinare, nu vrem război și cred că asta s-a văzut în această campanie”, a declarat senatorul Nicolae Moga care este și director de campanie al PSD Constanța.

El a adăugat că, pe timpul campaniei, în județul Constanța s-au derulat 75 de evenimente organizate de PSD și mai sunt planificate încă 25 pentru turul al doilea.

În ceea ce-l privește pe candidatul Alianței electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, senatorul Nicolae Moga a spus că acesta va veni în județul Constanța pe data de 11 noiembrie și va participa la mai multe inaugurări a unor obiective din județ.

La rândul său, președintele Organizației Municipale Constanța a PSD, Decebal Făgădău, a spus că a descurajat încă de la început o atitudine agresivă pe timpul campaniei și a sancționat orice încercare de vandalizare a afișelor sau bannerelor.

„Cred că lucrul acesta s-a văzut clar. Campania PSD a fost o invitație la unitate, nu la dezbinare. Din contră, cred că este o premieră să ridici bannerele contracandidaților. Este o atitudine pe care ne-o dorim pe viitor de la toate partidele, o atitudine civilizată. În privința candidaților la prezidențiale eu cred că avem cel mai bun candidat, cea mai bună echipă, astfel că așteptăm cel mai bun rezultat”, a declarat Decebal Făgădău.

Prezent la conferință, deputatul Radu Babuș a spus că, din punctul său de vedere, în turul doi o să fie cea mai mare prezență la vot iar Victor Ponta va obține în județul Constanța un procent peste media națională. El a spus că vede o „finală” între Ponta și Iohannis, lucru de altfel, susținut și de ceilalți colegi de partid, Moga și Făgădău.

„Iohannis va lua un scor mai mic în Dobrogea decât media națională”, a fost concluzia lui Decebal Făgădău.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0128 secunde