Camera Deputaților a respins proiectul Legii amnistiei și grațierii

133
2
Camera Deputaților a respins proiectul Legii amnistiei și grațierii - cameradeputatilorarespins-1416336330.jpg

Articole de la același autor

Camera Deputaților a respins, ieri, proiectul Legii amnistiei și grațierii, fiind înregistrate 293 de voturi în favoarea acestei decizii, un vot "împotrivă" și o abținere. Anterior, tot ieri, Comisia juridică a decis, în unanimitate, să formuleze raport de respingere la proiectul Legii amnistiei și grațierii. Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că reprezentanții PSD și ai celorlalte formațiuni din coaliție vor vota, marți, pentru "respingerea definitivă" a Legii amnistiei și grațierii și pentru încuviințarea cererilor Justiției. Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului să se țină de cuvânt, iar marți să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei și a grațierii și să o pice.


Comentează știrea

Hanibal
19 noiembrie 2014
daca se vrea , se poate

Cetatenii au aflat ce importanta are votul lor , care este adevarata semnificatie a zicalei VOCEA POPORULUI , VOCEA LUI DUMNEZEU , si ce nefast este absenteismul . Ce n-a facut Parlamentul in doi ani , de bunavoie a facut in doua zile imediat dupa alegeri . Dar sa fim atenti , nu s-a facut din convingere ci de frica . Este vorba nu de schimbarea convingerilor ci de schimbarea părului . Abia acum , majoritatea electoratului a inteles ca a face politica inseamna a face CURATENIE . a scoate gunoaiele din politica , din parlament , guvern si din toate institutiile statului . Nici in " noul " PNL nu putem avea mare incredere pana cand indivizii de teapa lui Antonescu , Hasotti , etc , autorii aliantei cu PSD si sustinatorii lor nu vor fi goniti din politica . Va fi tot atat de greu sa se curete latrina politicianismului din PNL ca si cea din PSD . Mai trebuie revenit la Parlamenul cu 300 de membri potrivit referendumului din 2009 si eliminata umplutura , in frunte cu Zgonea si Tariceanu . Sa fim cu ochii pe ei si sa punem capat celor 25 de ani de rusine la viitoarele alegeri parlamentare , care vor fi decisive pentru viitorul Romaniei .

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.538 secunde