Călin Popescu Tăriceanu vine la Olimp pentru a da lecții politice

196
1
Călin Popescu Tăriceanu vine la Olimp pentru a da lecții politice - tariceanu-1472831693.jpg

Articole de la același autor

Tinerii din ALDE se reunesc, în perioada 2 - 4 septembrie, la Olimp, unde se va desfășura Școala Politică de Vară. 


În acest context, sâmbătă, 3 septembrie, vor fi prezenți și copreședinții ALDE Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, care vor oferi scurte decla-rații de presă, ca urmare a întâlnirii cu reprezentanții organizațiilor de tineret și cea a femeilor.


Totodată, sâmbătă, va avea loc și se-siunea politică care are loc în cadrul acestui eveniment, unde vor fi prezenți mai mulți lideri de marcă ai Alianței Liberalilor și Democraților, ce vor prezenta noua strategie a partidului în vederea alegerilor parlamentare din acest an. 


La sesiunea politică unde se reunesc liderii organizațiilor din țară ai TLDE (Tineretul Alianței Liberalilor și Demo-craților), OFLDE (Organizația Femeilor Liberal Democrate), precum și membri ai grupurilor parlamentare ALDE, vor susține discursuri politice Daniel Kaddik - din partea Fundației Friedrich Naumann, senatorul Varujan Vosganian, senatorul Daniel Barbu, Răzvan Cotovelea, Sorin Cîmpeanu, precum și copreședinții ALDE.


Comentează știrea

un cunoscut
3 septembrie 2016
laba verbala

mai CUCHISOR ,ce lectii vrei sa dai tu si cui?vrei sa explici tampitilor care o sa vina sa te asculte ce este si cum se ajunge in romanica curva politica? ti-ai schimbat ideile ,orientarile si partidele cum iti schimbi izmenele si nevestele.lasa lectiile .....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8088 secunde