Mai multe ştiri online:

Călin Popescu Tăriceanu va conduce delegația ALDE la consultările de la Cotroceni

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Călin Popescu Tăriceanu va conduce delegația ALDE care va participa miercuri la consultările de la Cotroceni convocate de președintele Klaus Iohannis pentru transpunerea în legislație a referendumului pe justiție din 26 mai.


ALDE va merge la consultările de la Cotroceni miercuri de la ora 12.00, iar delegația va fi condusă de liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu. Din delegație vor face parte și secretarul general Daniel Chițoiu, vicepreședintele Grațiela Gavrilescu, deputatul Varujan Vosganian și senatorul Ionuț Sibinescu, a anunțat ALDE, printr-un comunicat de presă.


Marți, președintele Klaus Iohannis a avut consultări cu PNL, USR și UDMR. Miercuri sunt chemați la Cotroceni reprezentanții PMP, ALDE, Pro România, ai minorităților naționale și ai PSD.


Președintele Iohannis a criticat marți votul senatorilor, care au respins cererea procurorilor DNA de urmărire penală în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, spunând că "scutul" făcut de PSD și ALDE prin vot arată că aceste partide nu au înțeles mesajul românilor."Au mers mai departe așa cum sunt obișnuiți și au făcut zid în jurul lui Tăriceanu ca nu cumva marea valoare a politicii românești să fie atinsă de procurori. Jalnic și rușinos”, a spus Iohannis.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8815 secunde