Călin Popescu Tăriceanu: Circulă un fake-news că aș fi negociat cu Blaga și Ponta

304
Călin Popescu Tăriceanu: Circulă un fake-news că aș fi negociat cu Blaga și Ponta - tariceanu-1532963438.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că este un "fake news" zvonul care circulă de câteva săptămâni, fiind invocate surse neprecizate, că ar fi negociat cu Vasile Blaga și Victor Ponta destrămarea actualei coaliții de guvernare cu PSD și formarea unei noi majorități parlamentare.


"De câteva săptămâni, circulă intens un fake news care este reluat periodic, în ciuda faptului că nu există niciun argument pentru a îi da crezare. Sunt invocate surse neprecizate, informații din interior, se face referire la întâlniri secrete. Sursele nu există, informațiile sunt false, iar întâlnirile nu au loc; dar asta nu îi împiedică pe cei care le răspândesc. Ultimul zvon lansat ar fi că aș fi negociat cu Vasile Blaga și cu Victor Ponta și că urmează destrămarea coaliției de guvernare și formarea unei noi majorități. Nimic mai fals și doresc să pun punct acestei campanii de fake news", spune liderul ALDE, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.


El subliniază că astfel de negocieri nu aveau cum să aibă loc și nici nu se vor întâmpla, deoarece coaliția dintre PSD și ALDE este solidă, având și o susținere populară masivă.


"Las deoparte faptul că am fost plecat în concediu cu familia în ultimele zile. Astfel de negocieri nu aveau cum și nu vor avea loc dintr-un motiv foarte simplu. Coaliția dintre ALDE și PSD este solidă și are la bază câteva principii care ne și asigură o susținere populară masivă, așa cum au arătat-o și ultimele sondaje. În primul rând, este vorba despre apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor și lupta împotriva abuzurilor comise de statul paralel. În al doilea rând, consolidarea creșterii economice, astfel încât să se facă simțită în buzunarele românilor. Este adevărat că asemenea oricărei coaliții există diferende cu privire la pașii tactici ce trebuie urmați, în diferite situații; dar din punctul de vedere al obiectivelor strategice există un acord puternic între ALDE și PSD", explică Tăriceanu, în mesajul postat pe Facebook. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5498 secunde