Câinii fără stăpân, în vizorul primarului din Mangalia

170
1
Câinii fără stăpân, în vizorul primarului din Mangalia - cristianradu131350897507-1357825147.jpg

Printre problemele care se află pe agenda de lucru a primarului din Mangalia se află și cea care vizează câinii fără stăpân din Mangalia și stațiuni.


"Facem eforturi ca până la 1 Mai, odată cu deschiderea sezonului estival, animalele abandonate pe străzi să fie duse în adăposturi special amenajate, astfel încât vacanțele turiștilor nu vor mai fi umbrite din acest punct de vedere", a precizat edilul Mangaliei.


Primarul Cristian Radu (foto) a vorbit și despre implementarea de măsuri care să asigure un climat de liniște și siguranță cetățeanului, atât din stațiuni, cât și din municipiul Mangalia, prin constituirea la nivelul localității a unei trupe de intervenție rapidă a jandarmilor.


"Ne dorim să preîntâmpinăm fenomenul infracțional în Mangalia și stațiunile turistice din sudul litoralului", a mai explicat primarul Cristian Radu.


Comentează știrea

Mariana
27 iunie 2013
Caini fara stapan

Avem noi siguranta ca , caine voi ajunge intr-un adapost asa numit "special"? Nu prea sunt sigura in vorbele spuse de acest primar care defapt omoara toti caini fara stapan. Da, asta e Romania din zilele noastre . Si mai vreti sa evoluam... Rusine.. Va bateti joc de putinele orase frumoase pe care le mai avem... In inchisoare e locul tau.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Comandament de iarnă la Mangalia
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Raiul maidanezilor din centrul Constanței
Pagina a fost generata in 0.9435 secunde