€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Cadrul legal al ISU, pe agenda premierului Mihai Tudose

Ştire online publicată Vineri, 25 August 2017. Autor: Carmen MOCANU
Cadrul legal al ISU se află pe agenda Guvernului, acest subiect fiind discutat astăzi în Comitetul Executiv Național al PSD, a anunțat, la finalul reuniunii, președintele social-democraților, Liviu Dragnea.

"Un subiect important care a fost ridicat primului ministru s-a referit la cadrul legal privind ISU. Și primul ministru a decis să organizeze săptămâna viitoare o întâlnire cu asociațiile autorităților locale, cu Ministerul de Interne și cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru a încerca să găsească modalități legale sau eventual dacă este cazul să schimbe cadrul legal, pentru că sunt foarte multe proiecte de investiții, și mari și mici, care riscă să fie blocate. Și cred că o discuție de genul acesta este bună și eficientă și săptămâna viitoare veți reuși să o realizați", a declarat Dragnea, într-o conferință de presă susținută la Neptun, la care a fost prezent și premierul Mihai Tudose.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3763 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9191 secunde