Premierul Victor Ponta:

"Bugetul reflectă realitatea economică și socială din acest moment"

141
2

Articole de la același autor

 Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că bugetul de stat reflectă realitatea economică și socială din acest moment din România, dar și concepția și programul politic al Alianței care a câștigat alegerile parlamentare din decembrie 2012. "Bugetul unei țări este cel care reflectă voința majorității populației și concepția despre dezvoltarea României pe care o majoritate parlamentară trebuie să o pre-zinte. Așa cum în 2010 - 2011 majoritatea parlamentară de atunci a avut o anumită concepție despre construcția bugetului și despre măsurile economice și sociale, în același fel 2014 va reprezenta înde-plinirea unor obiective din programul politic cu care USL a candidat în alegeri și pentru care a obținut votul majoritar al populației României", a afirmat premierul, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului. 


Comentează știrea

sinuba
4 decembrie 2013
JOS CU EI

Reflecta neputinta unor amatori si a unor impostori ce isi bat joc de tara. Ar trebui sa iesim in strada sa dam cu ei de pamant. Nu am scapat de comunism ba este mai rau. Astia au furat si purina demnitate ce o aveam ne-au furat tot ce aveam mai scump -viata . Sunt criminalii Romaniei si trebuie sa-si primeasca pedeapsa.

ana
4 decembrie 2013
incredere.

ma indoiesc domnule ministru ca reflecta realitatea asa cum spuneti.dupa ce ne-ati dat teapa cu primul buget,cine mai crede ca la doilea reflecta realitatea?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Breaking news. ȘOCANT!
Pagina a fost generata in 0.8378 secunde