Bugetul comunei, dezbătut public la Cumpăna

179

Articole de la același autor

Primăria comunei Cumpăna, a organizat, recent, o dezbatere publică în care s-a discutat despre bugetul local de venituri și cheltuieli al unității administrativ teritoriale pentru anul 2018. De asemenea, s-a vorbit despre bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al SC Salubrizare și Gospodărie Cumpăna și al Clubului Sportiv "Victoria" din localitate. 


În cadrul întâlnirii, primarul Mariana Gâju a prezentat locuitorilor comunei Cumpăna, proiectul de buget pe anul 2018 alături de viceprimarul Florin Neagu, secretarul comunei Sorin Daniel Nicolae, consilieri locali si de functionari publici ai Primariei Cumpăna.
Edilul a informat că veniturile totale planificate sunt în sumă de 52.416.204 lei, în creștere cu 16,34% față de anul 2017.


Suma alocată pentru investițiile din Comuna, reprezintă 69% din valoarea totală a bugetului, investițiile fiind în sumă de 36.170.043 lei (7.762.145 euro).


Printre altele, primarul Mariana Gâju a spus că misiunea Primăriei comunei Cumpăna este asigurarea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor și oferirea unor servicii publice locale de calitate, realizate în condiții de eficiență, într-un mod echitabil, transparent și legal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9408 secunde