Bogdan Aurescu a primit o delegație a Europalia Internațional

81
Bogdan Aurescu a primit o delegație a Europalia Internațional - deelgatieeuropaliabogdanaurescu-1418297726.jpg

Articole de la același autor

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a primit, astăzi, o delegație a Europalia Internațional condusă de baroneasa Kristine De Mulder, director general, care efectuează o vizită la București, Sibiu și Cluj-Napoca. 


Scopul vizitei este de a evalua candidatura României pentru statutul de țară invitată a festivalului Europalia 2019 (octombrie 2019 — ianuarie/februarie 2020). 


În cadrul întrevederii, Bogdan Aurescu a evidențiat importanța pe care autoritățile române o acordă acestei candidaturi, având în vedere că perioada de desfășurare a ediției din 2019 a Festivalului Europalia coincide cu mandatul Președinției române a Consiliului UE (1 iulie — 31 decembrie 2019), a informat un comunicat al MAE. 


De asemenea, ministrul afacerilor externe a subliniat că prezența României ca țară invitată de onoare la prestigioasa manifestare, în cazul în care candidatura țării noastre va fi acceptată, va reprezenta o oportunitate majoră pentru o nouă recunoaștere a patrimoniului cultural român, prin promovarea valorilor românești și europene prin artă, teatru, film și, nu în ultimul rând, muzică. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5736 secunde