Beneficiarii de ajutor social, scoși la curățenie de Primăria Constanța

267
2
Beneficiarii de ajutor social, scoși la curățenie de Primăria Constanța - constantacuratenievenitminim-1489598952.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța încearcă să instituie curățenia în oraș și cu ajutorul celor care primesc bani de la bugetul local. 
Drept urmare, la sfârșitul săptămânii trecute, 35 de beneficiari ai Legii 416/2001 privind venitul minim garantat au salubrizat terenul viran cuprins între Str. Unirii și Str. Prelungirea Ion Rațiu, suprafață care aparține domeniului public al Primăriei Constanța și pe care, în trecut, se aruncau deșeuri. De pe o suprafață de 1.200 mp au fost adunate două tone de deșeuri. 


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, beneficiarii venitului minim garantat vor continua să igienizeze și alte zone ale Constanței care se află în aceeași situație. Astfel, aproximativ 30 de persoane participă zilnic în această săptămână la acțiuni de salubrizare ale plajelor și a promenadei din stațiunea Mamaia și vor continua cu strângerea deșeurilor de pe malul Lacului Tăbăcărie.


Comentează știrea

Constantean
16 martie 2017
Bravo

Felicitari Primarie pentru initiativa si felicitari si celor care au prestat activitatea !

Dragneanu
22 martie 2017
super

cumva ai scoateti pe toti cioroii la munca?suntem printre primele orase in ceea ce priveste numarul de cioroi buni de munca si care primesc bani si ajutoare moka.Intrati in piatza Chiliei,sau luati pietzele la rand sa vedeti tiganimea cum vinde tigari la negru si stau cu ochii holbati la vreun "fraier sa-l faca".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8089 secunde