Băsescu revine la Cotroceni

432
3
Băsescu revine la Cotroceni - traianbasescu-1346078635.jpg
Decizia de invalidare a referendumului pentru demiterea din funcția de președinte a lui Traian Băsescu a fost citită de către judecătorul Curții Constituționale a României, Ștefan Minea. USL a părăsit sala Parlamentului în care avea loc citirea documentului anterior menționat.

Anterior, Senatorul Ioan Ghișe a propus amânarea cu două zile a citirii hotărârii CCR. Propunerea lui Ghișe a fost respinsă la vot. Înainte de momentul votului a existat însă un schimb de replici acid între acesta și președintele de ședință, șeful Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. 

Comentează știrea

yorick
27 august 2012
hai sa ....coabitam !

La prima vedere intoarcerea Vatafului sef la Cotroceni este o infrangere a celor 7,5 milioane de romani care au votat DA.In fapt s-au evitat multe lucruri rele care s-ar fi putut petrece impotriva romanilor si Romaniei(U.E = fonduri dezvoltare,USA= FMI cu alte fonduri,stare de incertitudine politica dar mai ales economica s.a.).Victoria lui Basescu este o victorie "a la Pirus".El a fost invins clar de catre popor d.p.d.v. politic si el este constient de acest lucru.E greu de inghitit dar asta este iar el stie ca in tarile care ne invata democratia si care deocamdata il tin in brate un conducator cu 90 % din votanti impotriva si-ar da demisia in secunda doi !Daca face un singur pas gresit nu il mai iarta nimeni!Mai ales dupa decembrie 2012. O astfel de victorie paguboasa a obtinut si PDL care si-a semnat condamnarea politica pentru alegerile parlamentare pentru ca la aceste alegeri romanii vor continua sa il vada pe Basescu prin partidul care il sustine la putere si pe care Basescu l-a ocrotit dandu-i liber la jefuirea tarii si a romanilor in asa fel ca daca nu vor ramane pe dinafara parlamentului nu cred ca vor intra mai mult de 10 portocalii.Desigur vor fi destui care sa poarte ranchiuna USL-ului pentru ziua de azi dar este timp pentru ca mare parte dintre ei sa inteleaga ca daca voiau parlamentarii USL puteau fi in sala 100 % nu doar cativa pentru cvorum ! Pur si simplu nu au vrut sa se "predea"din prima si in mod sigur nu pareau de loc afectati ! Problema cu Basescu se va rezolva legal si constitutional pentru ca motive se vor ivi data fiind firea permanent certaretz-conflictuala a vatafului-sef.Sunt convins ca a 2 a oara d-na Merkel mai nou numita in Germania de catre germani "sefa mafiei" nu va mai indrazni sa isi bage nasul in problemele interne ale Romaniei.Sunt convins ca mare parte dintre PDL-isti au inteles acest lucru chiar in momentul in care erau cu mainile sus(ce imagine frumoasa !)ptr. a vota impotriva propunerilor bietului Ghise care stia ca are dreptate dar nu mai intelegea nimic-de ex.de nu este sustinut de proprii colegi si de alianta!.Asa ca.....hai sa coabitam !!!!!

POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN
28 august 2012
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN, NU TRAIAN BASESCU !!!

As dori sa subliniez importanta tarilor in curs de dezvoltare, situatia e destul de grava. Mai mult de 4 miliarde de oameni lucreaza in saracie si pentru acest deceniu...dragi conpatrioti.,,situatia lor a continuat...sa se inrautateasca..In timp ce tarile bogate..un mic grup de bogati..au adunat 10 si 10 de miliarde de dolari...din tarile...in curs de dezvoltare !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN !!! PD-L CREDE ALTFEL !!! BASESCULE DEMISIA DE ONOARE !!! POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN !!! POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN !!! BASESCULE DEMISIA DE ONOARE !!!

Leonidas I
28 august 2012
Coabitare ???

Imparatul Persiei, Xerxes I fiul lui Darius I, i-a cerut lui Leonidas (Imparatul Spartei), coabitare si cedarea resurselor tarii catre Persia. Bineinteles ca Leonidas a refuzat si a avut loc batalia de la Termopile, unde desi spartanii au pierdut, acestia au refuzat sa fie sclavii Persiei. Iar cuvintele lui Leonidas catre Xerses I au devenit realitate:"Poporul Persan condus de tine Xerxes este alcatuit din sclav, iar Sparta mea este alcatuita din razboinici, nu va trece mult timp, pana cand se va gasi un persan sa te tradeze", iar persanul care l-a tradat pe Xerxes a fost Artaxerxes I al Persiei. Coabitarea cu cineva care ii place doar luxul personal si nu are grija de economie si de industrie, este pura sclavie si noi romanii suntem razboinici si nu sclavii !!!

Răspuns la: hai sa ....coabitam !
Adăugat de : yorick, 27 august 2012
La prima vedere intoarcerea Vatafului sef la Cotroceni este o infrangere a celor 7,5 milioane de romani care au votat DA.In fapt s-au evitat multe...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2276 secunde