€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Băsescu, către premier: Vă rog, plecați de la Palatul Victoria doamna Dăncilă!

Ştire online publicată Luni, 30 Iulie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Senatorul Traian Băsescu o roagă pe Viorica Dăncilă să plece din funcția de prim-ministru, precizând că aceasta nu înțelege „vălul de penibil cu care acoperă țara în relațiile externe”.


„Vă rog, plecați de la Palatul Victoria doamna Dăncilă! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă și la momentul desemnării n-a priceput nici Președintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este și un simbol intern și extern al poporului, al statului, al țării, al guvernului în fruntea căruia se află. Biata Viorica Vasilica, fără a înțelege nici ridicolul propriei situații, dar nici vălul de penibil cu care acoperă țara în relațiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria”, a scris Băsescu, duminică, pe Facebook.


Totodată, el a susținut că Viorica Dăncilă este pusă de Liviu Dragnea să facă lucruri pentru care nu este pregătită.


„Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită și care, chiar dacă îi sunt scrise sau șoptite de consilieri, nu le poate citi corect și nici ține minte. Dacă femeia asta ar avea un minimum patriotism, ar înțelege că niciunui cetățean nu-i este permis ca de la înălțimea funcției de prim-ministru să împingă țara către penibil, continuând să-și exercite funcția cu o înduioșătoare inconștiență. Vă rog, plecați de la Palatul Victoria doamna Dăncilă!”, a mai afirmat Băsescu. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7366 secunde