Băsescu, către premier: Vă rog, plecați de la Palatul Victoria doamna Dăncilă!

316
Băsescu, către premier: Vă rog, plecați de la Palatul Victoria doamna Dăncilă! - basescu-1532874578.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Traian Băsescu o roagă pe Viorica Dăncilă să plece din funcția de prim-ministru, precizând că aceasta nu înțelege "vălul de penibil cu care acoperă țara în relațiile externe".


"Vă rog, plecați de la Palatul Victoria doamna Dăncilă! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă și la momentul desemnării n-a priceput nici Președintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este și un simbol intern și extern al poporului, al statului, al țării, al guvernului în fruntea căruia se află. Biata Viorica Vasilica, fără a înțelege nici ridicolul propriei situații, dar nici vălul de penibil cu care acoperă țara în relațiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria", a scris Băsescu, duminică, pe Facebook.


Totodată, el a susținut că Viorica Dăncilă este pusă de Liviu Dragnea să facă lucruri pentru care nu este pregătită.


"Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită și care, chiar dacă îi sunt scrise sau șoptite de consilieri, nu le poate citi corect și nici ține minte. Dacă femeia asta ar avea un minimum patriotism, ar înțelege că niciunui cetățean nu-i este permis ca de la înălțimea funcției de prim-ministru să împingă țara către penibil, continuând să-și exercite funcția cu o înduioșătoare inconștiență. Vă rog, plecați de la Palatul Victoria doamna Dăncilă!", a mai afirmat Băsescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5175 secunde