Bani la bugetul Constanței. Poliția Locală, de cinci ori mai multe amenzi decât anul trecut

268
Bani la bugetul Constanței. Poliția Locală, de cinci ori mai multe amenzi decât anul trecut - politialocala1-1533228220.jpg
De cinci ori mai multe amenzi au fost date de Poliția Locală Constanța în luna iulie 2018 față de iulie 2017. Polițiștii locali au acționat în scopul creșterii eficienței activității de menținere a ordinii publice și a gradului de reacție în prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional pe raza municipiului Constanța, dar și pentru asigurarea unui mediu curat și sănătos.


"În urma verificărilor efectuate în teren de către lucrătorii instituției au fost aplicate 7.033 amenzi contravenționale, față de cele 1.476 constatate în iulie 2017, valoarea totală depășind 1,4 milioane de lei. Faptele contravenționale constatate, în limita competențelor conferite de lege, pentru care s-au aplicat cele mai multe sancțiuni contravenționale cu amendă au vizat abateri contravenționale de diferite tipuri, inclusiv comerț ilicit, executare de lucrări fără a deține autorizație de construire, călătorii frauduloase cu autobuzul și parcări neregulamentare", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


De asemenea, în perioada menționată, polițiștii locali au constatat 12 infracțiuni, față de două în iulie 2017. În aceste cazuri au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate competente în continuarea cercetărilor.


"Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Direcției Generale Poliția Locală Constanța.


Pentru prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale solicităm cetățenilor, care întâlnesc cazuri, care intră în competența noastră instituțională, în special încălcări ale normelor de curățenie și de conviețuire socială, să ne acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin apelarea numărului Dispeceratului Poliției Locale Constanța 0241/484.205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799/606.142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora", mai spun cei de la Poliția Locală Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4394 secunde