Autostrada Soarelui, legată printr-o nouă șosea de stațiunea Mamaia

4223
2
Autostrada Soarelui, legată printr-o nouă șosea de stațiunea Mamaia - cjcdrummamaiahoriatutuianu1-1495813786.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației pu-blice județene încearcă de mai mult timp să găsească soluții pentru fluidizarea traficului spre stațiunile de pe litoral. 


Prezent la Agigea, alături de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, venit la Constanța pentru a inspecta lucrările care s-au făcut la pod, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a spus că are în plan o strategie pentru ca turiștii să ajungă mai repede în stațiunea Mamaia. 


El a explicat că, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Ministerului Transporturilor, s-a stabilit construirea unei noi șosele ce va ajuta la fluidizarea traficului rutier în special în perioada sezonului estival și ar urma să facă legătura între ieșirea de pe A4 - Ovidiu până în Mamaia Sat.


Viitorul drum ar urma să aibă o lungime de patru kilometri și, dacă lucrurile decurg normal, ar putea fi construit în patru luni de zile.
Șeful CJC, Horia Țuțuianu, a mai adăugat că noua cale de rulare va avea regim de drum județean și ar putea fi gata până la sfârșitul anului viitor.


Comentează știrea

Borat
27 mai 2017
Hmm

S-a terminat șoseaua de mare viteza de la Agigea la 23 August , acum facem alta scurtatura ???!!!!

La anul si la multi ani !
27 mai 2017
4 Km in 4 luni !!!!!!

Asta depaseste orice limita in minciuni si promisiuni ......cand toata lumea stie ca doar studiul de fezabilitate si proiectul dureaza cel putin 4 ANI ! Sa facem calculele , 4 ani proiect . 2 ani licitatia si contestatia , 4 ani constructia ( 1km pe an ) , deci = cam 10 ani daca nu apar si alte problebe :)

Pagina a fost generata in 0.3353 secunde