€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Aurescu: România rămâne un susținător puternic al integrării euro-atlantice a Georgiei

Ştire online publicată Vineri, 24 Iulie 2015. Autor: Carmen MOCANU
România rămâne un susținător puternic al integrării euro-atlantice a Georgiei, a declarat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, în contextul vizitei la București a unei delegații de funcționari guvernamentali georgieni.

"România rămâne un susținător puternic al integrării euro-atlantice a Georgiei și apreciază în mod deosebit contribuția georgiană consistentă la securitatea euro-atlantică. Vom continua să contribuim la apropierea Georgiei de Alianța Nord-Atlantică, fiind convinși că politica NATO a ușilor deschise contribuie semnificativ la consolidarea stabilității și securității regionale și a întreg spațiului euro-atlantic", a afirmat Aurescu, potrivit unui comunicat al MAE transmis redacției.

De altfel, vizita comună a miniștrilor de Externe ai României, Poloniei, Croației și Ungariei în Muntenegru la inițiativa MAE al României, precum și organizarea la București a vizitei de documentare pentru delegația georgiană reprezintă o parte dintre măsurile concrete prin care acționăm la nivelul NATO în sprijinul aspiranților, a mai declarat Bogdan Aurescu. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9346 secunde