Augustin Lazăr, după vizita lui Tudorel Toader: Domnul ministru a venit tiptil

142
Augustin Lazăr, după vizita lui Tudorel Toader: Domnul ministru a venit tiptil - lazr1000x600-1550749679.jpg

Articole recomandate

Augustin Lazăr, procurorul general, l-a acuzat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, că a venit "tiptil" la Parchetul General, fără să-l anunțe, și că anunțul privind declanșarea procedurii de numire a unui nou procuror general demonstrează că cererea ministrului de revocare a procurorului general este un "demers ilegal" și "eșuat".


Augustin Lazăr, procurorul general, a declarat joi, după ce ministrul Justiției Tudorel Toader s-a aflat la Parchetul General și a anunțat declanșareaa procedurii de selecție pentru postul de procuror general, că acest a contactat un procuror cu probleme de reprezentativitate, iar singurul care poate reprezenta Ministrul Public e procurorul general. În opinia sa, ministrul Justiției a recunoscut că a eșuat în demersurile sale ilegale.

"Dl ministru tocmai a recunoscut că a eșuat în demersurile ilegale pe care le-a făcut (procedura de revocare din funcție a procurorului general - n.r.).

Domnul ministru a spus că a început demersul de numire a noului procuror general.

Informația zilei nu e că domnul ministru a venit tiptil aici (la sediul Parchetului General - n.r.) și nu a avut curajul să-l anunțe pe procurorul general, informația zilei este că asociațiile generale ale procurorilor se vor aduna să emita un punct de vedere asupra ordonanței de urgență care a modificat legile justiției, blocând activitatea procurorilor", a declarat joi Augustin Lazăr.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat joi, la ieșirea din Parchetul General, că va declanșa procedura de numire a noului procuror general.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3423 secunde