Audit la Teatrul de Stat. Șeful CJC, Horia Țuțuianu, a dispus verificarea activității

240
Audit la Teatrul de Stat. Șeful CJC, Horia Țuțuianu, a dispus verificarea activității - horiatutuianucjc3-1496938996.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a dispus, ieri, demararea unui audit intern în cadrul Teatrului de Stat.

În cadrul acestui control va fi verificat atât circuitul documentelor, înregistrările contabile, plățile efectuate, cât și achizițiile realizate de către această instituție de cultură în ultimul an.

"Am stat de vorbă ieri, atât cu artiștii, cât și cu personalul administrativ. Mi-am dat seama că există o discrepanță între aceste compartimente și aș vrea să identificăm cauza problemelor. Îmi doresc ca Teatrul de Stat Constanța să funcționeze la parametri maximi, iar constănțenii să se bucure de un act cultural de calitate. Am cerut compartimentului de audit să înceapă o verificare amănunțită a întregii activități. Dacă o să considerăm că este nevoie de o regândire a organigramei, atunci nu vom ezita să facem modificări. Cred că este prioritar să identificăm care sunt cauzele acestei situații", a subliniat președintele CJC, Horia Țuțuianu.

Reamintim că, miercuri, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, s-a întâlnit cu angajații Teatrului de Stat pentru a afla care sunt principalele probleme cu care se confruntă aceștia, după ce actorii au reclamat, într-o conferință de presă, lipsa de sprijin și implicare a CJC în viața culturală a Constanței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9945 secunde