€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Au mai rămas nouă zile! Localnicii pot alege prioritățile orașului Constanța

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentații administrației publice locale au anunțat, ieri, că mai sunt nouă zile în care localnicii mai pot alege prioritățile orașului Constanța.


„Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România. Până pe 22 martie 2019, sunteți invitați să vă implicați civic pentru viitorul orașului nostru, în cadrul unei campanii de consultare publică, în premieră în România, intitulată «Alege Prioritățile Orașului Tău!»“, au transmis cei de la Primăria Constanța.  


Ei au adăugat că, la finalul campaniei va fi dezvoltată o listă finală de proiecte prioritare majore de dezvoltare metropolitană, atât pentru București, cât și pentru fiecare dintre cele 40 de reședințe de județ din România, iar acestea vor fi incluse într-un raport intitulat „România Metropolitană“.


Fiind agreate pentru prima dată, atât de administrația publică, cât și de comunitatea locală, aceste liste finale de proiecte, ierarhizate în ordinea importanței, vor oferi o viziune clară și strategică de dezvoltare și vor putea informa deciziile viitoare de investiții publice.


Pentru a identifica proiectele metropolitane cele mai importante pentru Constanța, sunteți invitați să vă implicați în ierarhizarea acestora, accesând chestionarul de la linkul următor: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6957 secunde