"Atitudinea lui Crin Antonescu îl îndepărtează de candidatura la prezidențiale"

64

Articole de la același autor

Vicepreședintele la nivel național al PSD Ion Călinoiu, președinte al Consiliului Județean Gorj, afirmă că prin "declarații populiste, ce nu concordă cu responsabilitățile asumate în USL", liderul liberal Crin Antonescu "se îndepărtează de candidatura la prezidențiale".
Călinoiu a declarat, marți, pentru corespondentul Mediafax că luările de poziție ale președintelui PNL, Cin Antonescu, nu sunt în concordanță cu responsabilitățile pe care USL și le-a asumat în urmă cu un an, fapt care îi știrbește din candidatura la Președinția României.


"Atitudinea lui Crin Antonescu îl îndepărtează de candidatură, iar eu îi atrag atenția că prin aceste declarații populiste, ce nu concordă cu responsabilitățile asumate în USL, nu numai că știrbește poziția sa de candidat, ci conduce la nerealizarea acestui proiect politic, de a intra în starea de normalitate, că acesta a fost primul lucru promis românilor, să intrăm într-o stare de normalitate", afirmă vicepreședintele PSD.


Ion Călinoiu susține că liderul liberal nu acționează în conformitate cu "responsabilitățile" pe care USL și le-a asumat în fața electoratului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4675 secunde