Atac devastator al lui Iohannis: PSD n-a înțeles nimic, dă ordonanțe pentru baroni

275
Atac devastator al lui Iohannis: PSD n-a înțeles nimic, dă ordonanțe pentru baroni - bigdeclaratiedepresapurtatordecu-1559566826.jpg
Președintele Klaus Iohannis reia atacurile devastatoare la adresa guvernului Dăncilă și a PSD. Prin purtătorul de cuvânt, șeful statului a atac în termeni duri ordonața de urgență prin care guvernul a revenit la sistemul votului uninominal pentru președinții de consilii județene. 


"PSD nu a înțeles nimic din aceste alegeri pe care le-a pierdut în mod catrastrofal și umbă iar la cutia cu ordonanțe. Votul românilor nu e bătaia de joc a PSD, cetățenii le-au transmis social-democraților că practica OUG ar trebui să înceteze, a transmis șeful statului.

OUG ar trebui olosite exclusiv pentru situație excepționale, nu poate fi folosit abuziv.

Potrivit președintelui, OUG e o concesie pe care Viorica Dăncilă vrea să o facă în fața baronilor în încercarea de a le câștiga sprijinul.

"Revenirea la sistemul votului uninominal pentru președinții este un cadou oferit baronilor PSD Oprișan, Buzatu și Arsene, dar PSD nu mai păcălește pe nimeni", a transmis șeful statului prin purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolski.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1422 secunde