Alina Gorghiu:

"Asumarea răspunderii Guvernului pe Codul fiscal nu poate fi o variantă"

127
1

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că angajarea răspunderii Executivului pe proiectul Codului fiscal nu este o variantă reală de lucru, proiectul fiind retrimis Parlamentului spre reexaminare de președintele Klaus Iohannis. 


"Angajarea răspunderii Guvernului nu este o variantă. A fost doar o remarcă hazardată a premierului, care niciodată nu analizează. Ar trebui să respiri adânc înainte să emiți o asemenea opinie și să îți dai seama că ar trebui să cunoști Constituția înainte să spui că asumarea răspunderii pe Cod poate fi o variantă. Nu poate. Proiectul este în procedură parlamentară, iar jurisprudența constituțională interzice acest lucru. Dar nu e niciun fel de problemă, premierul României poate să spună orice, că nu are răspunderea vorbelor sale", a declarat Gorghiu. 


Ea a adăugat că, deși liberalii susțin ideea relaxării fiscale și a reducerii TVA, este necesar ca Guvernul să prezinte anumite cifre prin care să dovedească că lucrurile vor fi în regulă și după 2016 și că PSD nu va lăsa viitorului guvern un "teren uscat".


Comentează știrea

roman
22 iulie 2015
cod fiscal

victore da ordonanta de urgenta nu mai astepta nimic de la oamenii lui iohanes sant contra poporului care ia votat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.537 secunde