Artă, sport și un cer luminat, în a doua zi a Zilelor Medgidiei

155
1
Artă, sport și un cer luminat, în a doua zi a Zilelor Medgidiei - medgidiap9033674-1441365496.jpg

Articole de la același autor

Dacă dimineața zilei de joi a fost dedicată copiilor și activităților sportive, după – amiaza a început cu o expoziție de pictură și a continuat cu două ore de distracție și sport în aer liber, fulminând cu lansarea a două sute de lampioane care au luminat cerul Medgidiei.

De la ora 17:00, elevii cercului de pictură coordonat de Adina Dogaru la Casa de Cultură "Ioan N. Roman" au organizat expoziția "Simfonia culorilor". Tablourile micilor pictori talentați au colorat sala expoziței și au luminat zâmbetele celor prezenți. "Florile înseamnă viață, iar cei care iubesc florile, iubesc viața" le-a declarat primarul Marian Iordache copiilor care și-au pus tot sufletul și talentul în fiecare mișcare a pensulei pe pânză. Toți pictorii au primit diplome din partea municipalității, iar câțiva dintre ei au avut parte de o surpriză din partea coordonatoarei Adina Dogaru – le-au fost acordate diplomele pe care le-au câștigat în ultima perioadă la concursurile naționale și internaționale la care au participat, acolo unde au obținut locurile I sau II, și chiar o medalie, marele premiu la un concurs internațional de pictură.


Începând cu ora 18:30, distracția s-a mutat în Parcul 1 Mai, acolo unde timp de două ore, toți cei prezenți au avut parte de un spectacol de sport, muzică și dans. Instructorii de Zumba Cristina Clenciu și Starlin Belen au alternat mișcările latino cu cele de dans modern alături de sportivi mai mari sau mai mici. Toți spectatorii au fost invitați să danseze, cei mai mici fiind, ca de obicei, cei mai receptivi.


Seara s-a încheiat cu cerul luminat de două sute de lampioane înălțate de cei prezenți și cele mai bune gânduri și dorințe s-au ridicat spre cerul Medgidiei.

Astăzi, Zilele Medgidiei continuă cu două lansări de carte ale scriitorilor Cristian Teodorescu și Adrian Ilie, precum și un spectacol oferit de Ligia&Band, Vescan, Alina Eremia și Proconsul.

Șirul evenimentelor de mâine debutează de la ora 11.00, la Sala Sporturilor Iftimie Ilisei, cu un meci amical între echipa de volei fete C.S. SLEN 90 Medgidia și echipa de volei fete GENERAȚIA ‘70-‘80 Medgidia. Activitățile continuă de la ora 18:00, cu un spectacol al artiștilor locali, urmat de concerte susținute de Matteo, Andreea Bălan și rapper-ul Nana. Organizatorii au pregătit în cadrul spectacolului și un moment artistic special – teatru de modă. Seara se va încheia cu un minunat foc de artificii. Vă așteptăm să fiți alături de noi!



Comentează știrea

Daa
6 septembrie 2015
Pentru organizatorul zilelor Mun. Medgidia

Va bateți joc de locatarii din centrul orașului!! RUȘINE!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Eroii Neamului, cinstiți la Medgidia
Vineri, 28 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Rectificare de buget, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3509 secunde